Eπίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Eπίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Δημήτρης Ρούσσος
Eπίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησε και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Υπηρεσιακός ο μέχρι πρότινος βοηθός, Νίκος Καραμπετάκης.

Η σημερινή Δευτέρα (21/01) έμελλε να είναι η τελευταία μέρα του Μακεδόνα προπονητή στον πάγκο του ΟΦΗ, με τον σύλλογο να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και να ανακοινώνει το τέλος της παρουσίας του στο Γεντί Κουλέ και στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Μετά τη συμπεριφορά του Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, η διοίκηση εμφανίστηκε προβληματισμένη για τη συνέχεια της συνεργασίας. Τελικά, μετά τη συζήτηση που έγινε μεταξύ των δυο πλευρών, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει, όπως ανακοινώθηκε.

Υπηρεσιακός τουλάχιστον για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (24/01) θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης, ενώ ξεκινάει πλέον επίσημα το «σαφάρι» για τον αντικαταστάτη του Παπαδόπουλου.

Τα «ραντάρ» είναι στραμμένα κυρίως στο εξωτερικό, με τη διοίκηση των Ομιλιτών να θέλει να κλείσει την εκκρεμότητα το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μεταβεί άμεσα η ομάδα στην επόμενη «μέρα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Καραμπετάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα