Πρώτα ο Γιαννιώτης, μετά ο Λοντίγκιν και οι άλλες λύσεις...

Πρώτα ο Γιαννιώτης, μετά ο Λοντίγκιν και οι άλλες λύσεις...

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτα ο Γιαννιώτης, μετά ο Λοντίγκιν και οι άλλες λύσεις...

bet365

Η επίτευξη νέου deal με την πλευρά του πορτιέρο Ανδρέα Γιαννιώτη δείχνει να έχει μπει σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό και έπεται η λύση Γιούρι Λοντίγκιν ή οι άλλες επιλογές...

Έχει ήδη καταγραφεί το θέμα Γιαννιώτη και ότι εν τέλει μπορεί να μείνει ως Νο2 πίσω από τον Σα. Σε αυτήν την χρονική στιγμή το deal για το καινούριο συμβόλαιο με τον Ανδρέα Γιαννιώτη είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό διότι σχετίζεται και με την ευρωπαϊκή λίστα, την λίστα του Europa. Στην συνέχεια είναι η λύση του Λοντίγκιν, επειδή έχει ελληνικό διαβατήριο αλλά και έχει βγει από τις Ακαδημίες της Ξάνθης και μπορεί να λογιστεί ως γηγενής και μετά οι άλλες λύσεις (σ.σ. όπως του Γιακούποβιτς και άλλες).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα