Στο Ντουμπάι ο Πέδρο Ενρίκε με το μυαλό στον ΠΑΟΚ (pic)

Στο Ντουμπάι ο Πέδρο Ενρίκε με το μυαλό στον ΠΑΟΚ (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Στο Ντουμπάι ο Πέδρο Ενρίκε με το μυαλό στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ακολούθησε την αποστολή της Αστάνα στο Ντουμπάι, περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι επαφές των δύο ομάδων και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Λαμία - Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Αστάνα βρίσκεται στο Ντουμπάι ξεκινώντας την προετοιμασία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος στο Καζακστάν. Εκεί βρίσκεται και ο Πέδρο Ενρίκε, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές για τη λύση του δανεισμού του και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος περιμένει να ειδοποιηθεί και να πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη, με δεδομένη την απόφασή του να μη συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα από το Καζακστάν.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία με τα βραβεία που έχει κερδίσει με τον ΠΑΟΚ γράφοντας: «που ήταν αυτά;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα