Παντελίδης: «Αλλάζει ο σχεδιασμός γιατί θα είναι unfair»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Αλλάζει ο σχεδιασμός γιατί θα είναι unfair»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε τόσο στην ισοπαλία με την ΑΕΛ όσο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό τονίζοντας ότι θα παραμείνουν παίκτες οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου… «μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά όχι χαρούμενοι, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε την καλή αμυντική συμπεριφορά και συνεχίζουμε για το επόμενο ακόμα πιο δύσκολο ματς». Στάθηκε επίσης στον κακό αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA, ενώ ρωτήθηκε και για τη διαιτησία του Φωτιάδη. «Κάποιοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας θα έπρεπε να είχαν από νωρίς κάποιες κάρτες. Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο, κάνει κακό για το θέαμα. Η Λάρισα είναι πιο εξοικειωμένη αλλά σίγουρα την ενοχλεί που είναι έτσι».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ σημείωσε ότι… «δε νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ θα δούμε αύριο για τον Κωνσταντινίδη ο οποίος πονούσε αρκετά». Ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του Μιχάι Κόρχουτ και απάντησε: «Έχει κάνει μαζί μας πέντε προπονήσεις, παίζει σε άλλη θέση, όσο έχει ρυθμό προσπάθησε και έκανε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι έξυπνος, έχει καθαρό μυαλό και θα φανεί στη συνέχεια πόσο πολύτιμος είναι».

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην εφαρμογή του μεταγραφικού σχεδιασμού και απάντησε… «προσπαθούμε να τους φέρουμε (τους παίκτες) όσο νωρίτερα γίνεται. Αν κάποιος καίγεται περισσότερο, αυτός είμαι εγώ», απάντησε ενώ ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει αυτός ο σχεδιασμός με την παρουσία παικτών που ήταν στη «μαύρη» λίστα. «Ναι, είναι πιθανό να αλλάξει ο σχεδιασμός. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν γιατί με την παρουσία και την προσπάθειά τους, θεωρώ ότι είναι unfair να το συνεχίσουμε. Αυτός που τα δίνει όλα έχει θέση στο ρόστερ του Άρη», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα