Καταλήγει σε Ζελενίτσα για τις Ακαδημίες η ΑΕΚ

Καταλήγει σε Ζελενίτσα για τις Ακαδημίες η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Καταλήγει σε Ζελενίτσα για τις Ακαδημίες η ΑΕΚ

bet365

Ο Μπάμπης Ζελενίτσας αναμένεται να είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Άκη Ζήκου στο πόστο του διευθυντή των Ακαδημιών.

Η ΑΕΚ βρισκόταν σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Άκη Ζήκου για τη θέση του διευθυντή των Ακαδημιών του συλλόγου και γίνονταν σκέψεις για επιστροφή του Μπάμπη Ζελενίτσα, παρά το γεγονός ότι αρχικά στο πλάνο υπήρχε κάποια επιλογή από το εξωτερικό.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το όνομα του Ζελενίτσα κέρδισε έδαφος και είναι τελικά αυτό που «κλειδώνει» με τον 49χρονο να επιστρέφει έτσι στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, έχοντας περάσει πριν από μερικά χρόνια από τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου.

Για την επιλογή του Ζελενίτσα είναι σύμφωνος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 49χρονος θα αποχωρήσει από την ΕΠΟ, όπου εργαζόταν τελευταία, για να αναλάβει το απαιτητικό πρότζεκτ των Ακαδημιών της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα