Ο Λάζαρος σκόραρε με κεφαλιά στη Super League μετά από 11 χρόνια

Δημήτρης Τομαράς
Ο Λάζαρος σκόραρε με κεφαλιά στη Super League μετά από 11 χρόνια

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε για ένατη φορά με κεφαλιά στην επαγγελματική του καριέρα, ωστόσο στα Γιάννενα ήταν μόλις το τρίτο του στην Super League με τον τρόπο αυτό!

Μάλιστα - όπως σημειώνεται σχετικά στο site της Super League - το αμέσως προηγούμενο στην καριέρα του σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, ήταν πριν από 11 και πλέον χρόνια!

Στις 28 Οκτωβρίου 2007 είχε μπει αλλαγή στον αγώνα ΠΑΟΚ - Απόλλων Καλαμαριάς και είχε σκοράρει με κεφαλιά στο 70ο λεπτό. Από τότε πέτυχε 30 γκολ με το πόδι, μέχρι το σημερινό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το άλλο γκολ με κεφαλιά είναι πέντε μήνες νωρίτερα από εκείνο, στις 13 Μαϊου 2007, στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1-0. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει βάλει ακόμα τρία γκολ στο Κύπελλο και τρία στο Europa με το κεφάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα