Πάνοπλη κόντρα στον Άρη η ΑΕΛ

Gazzetta team
Πάνοπλη κόντρα στον Άρη η ΑΕΛ

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, με τον Φέστα να γνωστοποιεί την αποστολή για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει και κόντρα στον Άρη η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα. Ο Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζει φυσικά ο τραυματίας Χούμπτσεβ, αλλά και ο Σαχίτι που τις επόμενες ημέρες θα λύσει το συμβόλαιό του. Το ίδιο θα γίνει και με τους Λεοζίνιο και Τριποτσέρη που επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού, όπως και ο Μπέρτος, ενώ ο Μόρας σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στην διάθεση του Φέστα. Όσον αφορά τις δύο τελευταίες μεταγραφές, ο Ζ'ιβφκοβιτς και ο Ταλέσκι έμειναν και αυτοί εκτός, κάτι αναμενόμενο,

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λειψία – Ντόρτμουντ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η αποστολή των «βυσσινί» αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παιτέρη, Καρανίκα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιο, Σικάφκα, Ακόστα και Μπαργκάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα