Αρμενάκας στο gazzetta.gr: «Στόχος η ενδεκάδα, οικογενειακό κλίμα στον Παναθηναϊκό»

Αρμενάκας στο gazzetta.gr: «Στόχος η ενδεκάδα, οικογενειακό κλίμα στον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αρμενάκας στο gazzetta.gr: «Στόχος η ενδεκάδα, οικογενειακό κλίμα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό μίλησε στο gazzetta.gr για του στόχους του, τις πρώτες εντυπώσεις του από το «τριφύλλι», αλλά και για το ότι θα φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» ξανά έπειτα από 11 χρόνια!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (18/1) ο Πάνος Αρμενάκας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει εκτός απροόπτου την Δευτέρα (21/1) το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό διάρκειας 2,5 σεζόν.

Ο Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός δοκιμάστηκε για τρεις εβδομάδες στο Κορωπί και έπεισε με τις ικανότητες του, τους Δώνη και Νταμπίζα με αποτέλεσμα να του προσφερθεί μια θέση στο ρόστερ του «Τριφυλλιού».

Ο «Παναλντίνιο» κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος» μίλησε στο gazzetta.gr, εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον εντυπωσίασε περισσότερο στον Παναθηναϊκό κατά την διάρκεια των δοκιμών του στους «πράσινους», ενώ έκανε ειδική μνεία στον προπονητή, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα τόνισε πως στόχος του είναι να καταφέρει εν καιρώ να βρει μια θέση στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Είναι η δεύτερη φορά που έρχεσαι στην Ελλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα πως αισθάνεσαι;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα, τη χώρα τους ανθρώπους. Όμως είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο, σε ένα μεγάλο κλαμπ και ανυπομονώ να υπογράψω».

Πόσο έτοιμος είσαι για να ενσωματωθείς στο σύνολο του Γιώργου Δώνη;

«Το μυαλό είναι προετοιμασμένο και στη φυσική κατάσταση είμαι έτοιμος. Ωστόσο, χρειάζομαι προπόνηση μαζί με την ομάδα για να παρουσιαστώ πανέτοιμος. Στο τέλος ο προπονητής έχει πάντα τον πρώτο λόγο για το πότε και ποιoς θα αγωνιστεί.

Εγώ πάντως, ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. να εκπληρώσει τους στόχους της. Είναι λίγο σκληρό να μην αγωνίζεσαι , όμως έχω διάθεση και ψυχολογία να προσφέρω. Έκανα ακόμη και προπονήσεις μόνος μου καθημερινά και να που βρίσκομαι εδώ».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου με τον Παναθηναϊκό;

«Η ομάδα ήδη τα πηγαίνει καλά, οπότε στόχος μου είναι να τη βοθήσω να πάει ακόμη καλύτερα. Προσωπικός μου στόχος είναι σίγουρα να καταφέρω να βρω μια θέση στην ενδεκάδα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Όσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα τόσο καλά θα αισθάνομαι και εγώ.

Γνωρίζω ήδη τους συμπαίκτες μου από τις προπονήσεις που έκανα και αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα, ώστε να προσαρμοστώ ακόμη γρηγορότερα».

Παρακολουθείς όσο καιρό λείπεις την πορεία της ομάδας;

«Όποτε είχαν την ευκαιρία παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό. Θα είναι η ομάδα μου. Ήρθα στην Ελλάδα, με είδαν και μου προσφέρουν μια σημαντική ευκαιρία να υπογράψω συμβόλαιο. Οπότε, ναι... Είτε όταν μπορούσα online , είτε με live streaming έβλεπα τα παιδιά».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τώρα σε μαθαίνει. Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Είμαι αριστεροπόδαρος, έτσι μου αρέσει να παίζω από τα δεξιά ως επιθετικός, αλλά για μένα η καλύτερη θέση είναι ως 10άρι πίσω από τον στράικερ. Μπορώ να παίξω όμως οπουδήποτε. Μου αρέσω όμως να παίρνω την μπάλα από το κέντρο ή να έρχομαι από τα δεξιά. Θα δείτε».

Προπονήθηκες για τρεις εβδομάδες στον Παναθηναϊκό. Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση στην ομάδα;

«Νομίζω όλοι είμαστε σαν μια οικογένεια εδώ. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Είδα ότι όλοι ήταν στο πλευρό μου. Από τις προπονήσεις διαπίστωσα πως ο προπονητής είναι σπουδαίος, ενώ και ο Νταμπίζας επίσης ήταν πολύ καλός μαζί μου.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και έπαιξαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Όταν ήσουν 9 ετών είχες φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάνοντας προπονήσεις. φανταζόσουν πως έπειτα από 11 χρόνια θα επέστρεφες στον σύλλογο;

«Όταν ήμουν μικρότερος ήταν το όνειρο μου να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε οποιοδήποτε επίπεδο, αλλά δεν ήξερα πως θα βρίσκομαι σε αυτό το υψηλό επίπεδο με τον Παναθηναϊκό. Πίστευα πάντα όμως πως θα τα καταφέρω».

Θεωρείς πως κάνεις restart στην καριέρα σου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Νομίζω πως στα media γράφοντα σωστές πληροφορίες, αλλά και ανακρίβειες. Οι δύο τελευταίες σεζόν μου ήταν δύσκολες για άλλους λόγους. Δεν νομίζω πως θεωρεί κανείς πως κάνω restart στην καριέρα μου με τον Παναθηναϊκό που είναι ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Ευρώπης.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα εδώ και θεωρώ ο Παναθηναϊκός είναι ένα καλό βήμα για μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα