Ανάλυση βίντεο για ΠΑΣ ο Μαρτίνς και ίδια... εμφάνιση με Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση βίντεο για ΠΑΣ ο Μαρτίνς και ίδια... εμφάνιση με Λεβαδειακό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο από ματς του ΠΑΣ και αποσπάσματα από αναμετρήσεις της ομάδας των Ιωαννίνων με τον Ολυμπιακό και ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν όπως και στην Λιβαδειά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν επιλέξει συγκεκριμένες φάσεις από τα παιχνίδια του ΠΑΣ με ΑΕΚ και Πανιώνιο αλλά και από αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς ήθελε να περάσει προς τους παίκτες του ότι δεν σημαίνει τίποτα πως υπέστη βαριά ήττα η ομάδα του ΠΑΣ από την ΑΕΚ και ότι είναι ένα σύνολο που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς αξίωσε από τους παίκτες των Πειραιωτών να έχουν μία εμφάνιση και μία νοοτροπία όπως και στην Λιβαδειά.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

«Να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι. Να μπούμε και να παίξουμε όπως στο ματς με τον Λεβαδειακό. Εάν το κάνουμε αυτό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να νικήσουμε. Θέλω από εσάς να έχετε την ίδια νοοτροπία και να σκοράρουμε γρήγορα», σχολίασε μεταξύ άλλων. Ο Μαρτίνς ήταν φυσικά ενήμερος και για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει το ίδιο το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» αλλά και οι καιρικές συνθήκες, μιλώντας σχετικά και για αυτό προς τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα