Στις 21/2 εκδικάζει η UEFA τα επεισόδια του ΑΕΚ-Άγιαξ

Στις 21/2 εκδικάζει η UEFA τα επεισόδια του ΑΕΚ-Άγιαξ

Gazzetta team
Στις 21/2 εκδικάζει η UEFA τα επεισόδια του ΑΕΚ-Άγιαξ

bet365

Από την ΑΕΚ έγινε γνωστό πως η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ματς με τον Άγιαξ θα γίνει στις 21/2 στη Νιόν. Εκτός από υπομνήματα θα καταθέσει και προφορικά τις θέσεις της η Ενωση.

Xετάφε – Αλαβές με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για να δει αν θα τιμωρηθεί ή όχι κι αν ναι ποια θα είναι η ποινή της για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αγιαξ.

Η προδικασία που ακολουθείται σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις κι ο φάκελος ολοκληρώθηκαν, όπως έγινε γνωστό από την Ενωση και η εκδίκαση θα γίνει στη Νιόν στις 21 Φεβρουαρίου.

Επίσης, έγινε δεκτό το αίτημα των ανθρώπων της ομάδας για ακρόαση και θα καταθέσει και προφορικά εκτός από το υπόμνημα που έχουν κατατεθεί οι θέσεις της μέσω των εκπροσώπων της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα