ΠΑΟΚ: Με Πέλκα, αλλά χωρίς Ουάρντα, κόντρα στον Πανιώνιο

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα, αλλά χωρίς Ουάρντα, κόντρα στον Πανιώνιο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με Πέλκα, αλλά χωρίς Ουάρντα, κόντρα στον Πανιώνιο

bet365

Ο Έλληνας διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ κατάφερε και προπονήθηκε την Παρασκευή (18/1) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Εκτός λόγω… ίωσης ο Ουάρντα!

Xετάφε – Αλαβές με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (18/1) τον Πανιώνιο στην Τούμπα (19.30) χωρίς τους τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, τον τιμωρημένο Μάτος, αλλά και τον Ουάρντα που επισήμως «ταλαιπωρείται από ίωση».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Λευτέρης Λύρατζης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, αλλά και οι Ομάρ Ελ Καντουρί με τον Εβγέν Χατσερίντι παρά τα όσα μεταγραφικά σενάρια ακούγονται γύρω από τα ονόματά τους.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Περισσότερο από ένα μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σπίτι του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς για το 2019 ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάτος, τους τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου (οσφυαλγία), Βέρνμπλουμ και τον Ουάρντα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάχοφ , Μπαλογιάννη Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ, Καρέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα