Μπακασέτας: «Η επιστροφή έγινε ακόμα πιο γλυκιά» (pic)

Μπακασέτας: «Η επιστροφή έγινε ακόμα πιο γλυκιά» (pic)

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Η επιστροφή έγινε ακόμα πιο γλυκιά» (pic)

bet365

Ο Μπακασέτας είναι και πάλι εδώ κι ο άσος της ΑΕΚ μίλησε για την επιστροφή του στη δράση.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο match programme του προσεχούς αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για επάνοδό του που συνδυάστηκε με το εντυπωσιακό διπλό στα Γιάννενα.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Το συναίσθημα της επιστροφής ήταν πάρα πολύ όμορφο, δεν το συζητάω. Μου είχαν λείψει τα πάντα σε όλο αυτό το διάστημα! Από το ξενοδοχείο με τα υπόλοιπα παιδιά, η προετοιμασία αγωνιστική και ψυχολογική για ένα τέτοιο παιχνίδι, το να είσαι όσο το δυνατόν έτοιμος για να ανταπεξέλθεις σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, τα πάντα!

Αλλά ήταν κάτι που τελικά είχε πολύ ευχάριστη εξέλιξη, για την ομάδα κυρίως, οπότε η τελική γεύση της επιστροφής έγινε ακόμα πιο γλυκιά και με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα