Ξανά ανοιχτό το θέμα Μιράντα στον Ολυμπιακό...

Ξανά ανοιχτό το θέμα Μιράντα στον Ολυμπιακό...

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά ανοιχτό το θέμα Μιράντα στον Ολυμπιακό...

bet365

Ο Ροντερίκ Μιράντα έχασε την θέση του στην... ιεραρχία των στόπερ από τον Γιασίν Μεριά, γεγονός που μπορεί να επιφέρει εξελίξεις για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ...

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για άλλη μία φορά να επισημάνουμε αρχικά πως ο Γενάρης δεν είναι... καλοκαίρι. Δεν μπορούν να προκύψουν ριζικές αλλαγές. Ωστόσο πάντα στην εξίσωση του ρόστερ μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκύψουν αποχωρήσεις εκτός προγράμματος. Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός παρά το πρέσινγκ για Σισέ, Ομάρ και Κούτρη από το εξωτερικό δεν δείχνει πρόθεση να αποχωριστεί βασικά στελέχη του. Το... βάρος έχει πέσει στις επιλογές που δεν είναι στο πρώτο πλάνο. Όπως στο ποιος εκ των Φετφατζίδη - Ναουέλ θα φύγει (σ.σ. και οι δύο μαζί δύσκολο) ή ποιά αποχώρηση θα προκύψει στους στόπερ, όπου φαινόταν δεδομένο να φύγει ο Νικολάου.

Ωστόσο το γεγονός πως ο Μιράντα έμεινε πίσω από τον Μεριά στην... ιεραρχία των στόπερ (σ.σ. και γενικότερα δεν παίζει τόσο πολύ) μπορεί να επιφέρει το... αντίο του Πορτογάλου σέντερ μπακ και όχι του νεαρού Νικολάου. Είναι κάτι που θα κριθεί σχετικά σύντομα. Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι είχε προκύψει ο κίνδυνος ο Ροντερίκ Μιράντα να έφευγε αλλά εν τέλει παρέμεινε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα