«Ο ΠΑΟΚ την καλύτερη πρόταση στον Σβιντέρσκι, αλλά...»

Αντώνης Σαούλης
«Ο ΠΑΟΚ την καλύτερη πρόταση στον Σβιντέρσκι, αλλά...»

bet365

Οι Ιταλοί έχουν σίγουρη την μεταγραφή στην Τζένοα, οι Πολωνοί αναμένουν και στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον παίκτη την Παρασκευή!

Σοσιεδάδ – Μπέτις με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά την υπόθεση του Κάρολ Σβιντέρσκι. Πούλησε τον Πρίγιοβιτς (για την ακρίβεια η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε την ρήτρα) και είδε στο πρόσωπό του 22χρονου Πολωνού τον αντικαταστάτη του. Και την Τετάρτη το πρωί στην Θεσσαλονίκη έβγαζαν σιγουριά για την απόκτησή του από την Γιαγκελόνια. Για την ακρίβεια τόνιζαν πως ο παίκτης έκλεισε και την Παρασκευή περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Ομως η (δυνατή) σφήνα της Τζένοα έμπλεξε την υπόθεση. Στην Γένοβα βεβαίως δεν είναι τόσα απλά τα πράγματα όπως στον ΠΑΟΚ. Εκεί υπάρχει ένα γαϊτανάκι μεταγραφών που επηρεάζει βεβαίως και την μεταγραφή του Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ. Η Τσέλσι και ο Σάρι θέλουν (και θα πάρουν) τον Ιγουαΐν από την Μίλαν και οι «ροσονέρι» θέλουν (και θα πάρουν) τον Πιάτεκ από την Τζένοα έναντι 40 με 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Και αντικαταστάτης του Πιάτεκ στην Τζένοα θέλουν να είναι ο Σβιντέρσκι. Οπως γράψαμε νωρίτερα οι Ιταλοί το έχουν σίγουρο. Πως υπάρχει συμφωνία με την Γιαγκελόνια στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και τον 22χρονο να μένει στην ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι.

Ομως υπάρχει μια πληροφορία από την Πολωνία που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει συμβόλαιο με καλύτερους όρους στον Σβιντέρσκι από αυτό που του προτείνει η Τζένοα! Πρόσθεταν μάλιστα πως μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει ληφθεί και η οριστική απόφαση για τον 22χρονο επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα