«Η Τζένοα συμφώνησε σε όλα για τον Σβιντέρσκι»

Αντώνης Σαούλης
«Η Τζένοα συμφώνησε σε όλα για τον Σβιντέρσκι»

bet365

Οι Ιταλοί δείχνουν σίγουροι για την μεταγραφή του 22χρονου Πολωνού στην ομάδα της Γένοβας. Περίπου 2,5 εκατ. ευρώ θα πάρει η Γιαγκελόνια και ο παίκτης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα του!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Μετά το σίριαλ «Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς» σε αυτό του Κάρολ Σβιντέρσκι! Από το πρωί της Τετάρτης προέκυψε η πληροφορία που ήθελε τον ΠΑΟΚ όχι μόνο να τα έχει βρει σε όλα με την Γιαγκελόνια αλλά και τον 22χρονο επιθετικό, αλλά η μεταγραφή να είναι τόσο προχωρημένη που την Παρασκευή αναμενόταν στην Θεσσαλονίκη για να κλείσει το deal.

Το απόγευμα ωστόσο προέκυψε η (δυνατή) σφήνα της Τζένοα. Μια πληροφορία που προέκυπτε τόσο από την Πολωνία, όσο και από την Ιταλία. Η ομάδα της Γένοβας θα πουλήσει τον Πιάτεκ στην Μίλαν (όπως όλα δείχνουν) και η Τζένοα θέλει ν' αντικαταστήσει τον Πολωνό επιθετικό της με έναν συμπατριώτη του! Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες τόνιζαν πως η Τζένοα έχει ματσάρει την πρόταση του ΠΑΟΚ και καλείται ο Σβιντέρσκι να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως προέκυπτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ πως η υπόθεση ειναι τελειωμένη και ο νεαρός επιθετικός θα φορέσει την φανέλα του Δικέφαλου. «Ναι, θα έρθει και αυτός» έγραψε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακό του διάλογο ο Γιώργος Σαββίδης.

Ομως το πρωί της Πέμπτης οι Ιταλοί έδειχναν σίγουροι για το αντίθετο! Οτι δηλαδή η μεταγραφή του Σβιντέρσκι έκλεισε αλλά στη Τζένοα. Πιο συγκεκριμένα έγραφαν πως «η Τζένοα τα βρήκε σε όλα με την Γιαγκελόνια δίνοντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ με τον Σβιντέρσκι να μένει στον σύλλογό του μέχρι το καλοκαίρι!»

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί κι αυτό το σίριαλ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα