Πρόεδρος Γιαγκελόνια: «Έχουμε μια πρόταση για τον Σβιντέρσκι, αλλά του λέω να μείνει»

Πρόεδρος Γιαγκελόνια: «Έχουμε μια πρόταση για τον Σβιντέρσκι, αλλά του λέω να μείνει»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρόεδρος Γιαγκελόνια: «Έχουμε μια πρόταση για τον Σβιντέρσκι, αλλά του λέω να μείνει»

bet365

Ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια Τσέζαρι Κουλέστσα υποστήριξε πως προσπαθεί να κρατήσει τον Σβιντέρσκι στην ομάδα του, αλλά απέφυγε να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την στιγμή που ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κλείσει τον 21χρονο φορ της Γιαγκελόνια, Κάρολ Σβιντέρσκι, ο πρόεδρος του πολωνικού συλλόγου, Τζέζαρι Κουλέστσα υποστήριξε πως προσπαθεί να κρατήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σβιντέρσκι που έχει πετύχει στην τρέχουσα σεζόν 8 γκολ, κινήθηκε και η Τζένοα που ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Πιάτεκ, αφού ο τελευταίος ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στη Μίλαν.

«Έχουν γίνει πολλά τηλεφωνήματα, αλλά έχουμε λάβει μια προσφορά», τόνισε αρχικά ο Κουλέστσα «φωτογραφίζοντας» τον ΠΑΟΚ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ο Κάρολ θέλει να αποχωρήσει, αλλά εγώ του λέω να μείνει στην ομάδα. Αφήστε τον να μείνει να πετύχει άλλα 10 γκολ να αναδειχθεί τοπ σκόρερ και μετά τα θα έχει 20 προτάσεις, όχι μία η δύο. Κάποιες φορές ωστόσο είναι δύσκολο να πείσεις τους ποδοσφαιριστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα