Ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει τον Ελ Καντουρί!

Ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει τον Ελ Καντουρί!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει τον Ελ Καντουρί!

bet365

Ο ΠΑΟΚ βάζει φρένο στη μετακίνηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει στην Ιταλία, αλλά και τα σενάρια περί συμφωνίας για τον δανεισμό του Μαροκινού στην Πάρμα.

Σύμφωνα με αρκετά ιταλικά ΜΜΕ ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν ένα βήμα πριν από το να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Ιταλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Πάρμα.

Οι "τζιαλομπλού" θα αποκτούσαν τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό αρχικά ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και με ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Πρόσφεραν, όπως γράφεται στην Ιταλία, τριετές συμβόλαιο το οποίο θα υπέγραφε ο Ελ Καντουρί, που ήθελε να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος προς το παρόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αφήσει τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να φύγει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα