Προτάθηκε στον Άρη ο Μαρσέλο Τσιρίνο

Προτάθηκε στον Άρη ο Μαρσέλο Τσιρίνο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προτάθηκε στον Άρη ο Μαρσέλο Τσιρίνο

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης τσεκάρει περιπτώσεις επιθετικών και μέσα σ' αυτές είναι κι αυτή του Μαρσέλο Τσιρίνο.

Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα αναγκάζει τον έμπειρο τεχνικό του Άρη να βάλει σε καθεστώς προτεραιότητας το ζήτημα απόκτησης δεξιού επιθετικού ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή. Εδώ και μέρα, έχει προταθεί η περίπτωση του 27χρονου Βραζιλιάνου Μαρσέλο Τσιρίνο, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι παίκτης γέννημα-θρέμμα της Ατλέτικο Παραναένσε καθώς αγωνίστηκε σ’ αυτή για πέντε χρόνια (2009-14), αλλά και μέχρι πρότινος έχοντας 26 συμμετοχές και έξι γκολ. Για μια διετία ήταν στη Φλαμένγκο έχοντας 45 συμμετοχές, ενώ η πιο παραγωγική χρονιά του ήταν στην Αλ Νάσρ (2017-18) όπου σε 19 αγώνες σημείωσε δέκα γκολ. Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Τσιρίνο είναι δύσκολη από οικονομικής άποψης αλλά οι στον Άρη σκοπεύουν να κάνουν την προσπάθειά τους. Δείτε το βίντεο με τα κατορθώματα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα