Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για Μπρούνο Γκάμα και Γιουνές

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για Μπρούνο Γκάμα και Γιουνές

Gazzetta team
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για Μπρούνο Γκάμα και Γιουνές

bet365

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή τους τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μπρούνο Γκάμα αλλά και την υποτροπή που υπέστη ο Χαμζά Γιουνές.

Ο Άρης καλείται να διαχειριστεί δύο σοβαρά προβλήματα, κυρίως τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τους Μπρούνο Γκάμα και Χαμζά Γιουνές. Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που έκανε σήμερα ο 31χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού και άμεσα θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή θα πάει πιο συντηρητικά με ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Σε ό,τι αφορά τον 32χρονο Τυνήσιο φορ, που υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο (υποτροπή), σύμφωνα με τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, υπολογίζεται ότι θα μείνει 20 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα