Υποτροπή ο Γιουνές, εκτός με Λάρισα και ο Σιώπης!

Υποτροπή ο Γιουνές, εκτός με Λάρισα και ο Σιώπης!

Gazzetta team
Υποτροπή ο Γιουνές, εκτός με Λάρισα και ο Σιώπης!

bet365

Πέρα από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα, το ιατρικό δελτίο είναι… επιβαρυντικό για τον Άρη καθώς ο Χαμζά Γιουνές υπέστη υποτροπή στη γάμπα, ενώ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λάρισα και ο Μανώλης Σιώπης.

Ο Χαμζά Γιουνές χρειάστηκε να αγωνιστεί στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα με τη Λαμία δίχως να είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα. Ο έμπειρος επιθετικός υπέστη υποτροπή και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται στον αγώνα με τη Λάρισα και μένει να φανεί αν θα προλάβει αυτόν απέναντι στην Ξάνθη καθώς έχει θλάση.

Σε ότι αφορά τον Μανώλη Σιώπη, έχει διάταση στον δικέφαλο, υπάρχει ο κίνδυνος εξέλιξής της σε θλάση και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί ούτε στο εκτός έδρας παιχνίδι (20/1, 17:15) με τη Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα