Η Εσπεράνς θέλει τον Μεριά

Η Εσπεράνς θέλει τον Μεριά

Αντώνης Σαούλης
Η Εσπεράνς θέλει τον Μεριά

bet365

Σε προχωρημένες συζητήσεις για τον δανεισμό του Γιασίν Μεριά, είναι η Εσπεράνς Τυνίδας για τους επόμενους έξι μήνες...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Βαλένθια – Σπ. Χιχόν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί να ξεκίνησε ως βασικός της σεζόν, στη συνέχεια όμως έχασε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σισέ έγινε ο παρτενέρ του Βούκοβιτς στην άμυνα και ο χρόνος συμμετοχής μειώθηκε αισθητά για τον Γιασίν Μεριά. Για την ακρίβεια από τον Νοέμβριο μέχρι και την Κυριακή ο Τυνήσιος έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια. Και τα δύο ήταν τα ματς Κυπέλλου με Παναχαϊκή και Ξάνθη.

Αν και από τον Ολυμπιακό δεν προέκυπτε κάτι για πιθανή μεταγραφή του (ως στόπερ ειναι οι Σισέ, Βούκοβιτς, Μιράντα, Νικολάου και υπό προϋποθέσεις και ο Τοροσίδης) αλλά σύμφωνα με τους Τυνήσιους η Εσπεράνς Τυνίδας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτησή του!

Για την ακρίβεια θέλει τον Μεριά με την μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Μένει να δούμε εάν έχουν βάση οι πληροφορίες που έρχονται από την Τυνησία και αν όντως προχωρήσει ο δανεισμός πως θα αλλάξει η ιεραρχία στα στόπερ κι οι Μιράντα, Νικολάου θα είναι αυτοί που θα καλύπτουν τους Σισέ, Βούκοβιτς στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα