Μάνταλος: «Αφιερωμένα γκολ και νίκη στον παλίκαρο»!

Γιώργος Τσακίρης
Μάνταλος: «Αφιερωμένα γκολ και νίκη στον παλίκαρο»!

bet365

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας αφιέρωσε το τρίποντο στα Ιωάννινα και το γκολ του απ' όλη την ομάδα σε έναν οπαδό της Α.Ε.Κ. που σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Πέτρος Μάνταλος μιλώντας στην NOVA θέλησε να αφιερώσει τη νίκη της ομάδας και το γκολ που σημείωσε (εκ μέρους όλων) σε οπαδό της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας εμφανώς επηρεασμένος από το γεγονός υπογράμμισε στις δηλώσεις του:

«Πριν το ματς είχαμε ένα δυσάρεστο στην οικογένεια της ΑΕΚ, ένας φίλος της ομάδας, ένας παλίκαρος έχασε τη ζωή του, η αποψινή νίκη και κάθε γκολ ήταν αφιερωμένο σε αυτόν. Το είχαμε συζητήσει μεταξύ μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε ο Πέτρος Μάνταλος πολύ συγκινημένος.

Στη συνέχεια μίλησε για τη νίκη της ομάδας: «Αυτή η νίκη θα μας κάνει πολύ καλό για τη συνέχεια. Αυτός ήταν ο στόχος, να κάνουμε μια νέα αρχή, ήμασταν σε μια πολύ δύσκολη θέση και θέλουμε να βγούμε από αυτή. Το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής ήταν βάσει του αντιπάλου. Η εύκολη νίκη είναι κατά 80% αποτέλεσμα από το ότι ήμασταν διαβασμένοι για την αναμέτρηση από τον προπονητή. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα αλλά σε κάθε ματς θα πρέπει να μπαίνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ΑΕΚ είναι δυνατή, περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα αλλά θέλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ενώ αναφέρθηκε και στη σκληρή κριτική που του γίνεται: «Μου έχει ασκηθεί αρκετή σκληρή κριτική, μερικές φορές σωστά, μερικές λάθος, εγώ πάντα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα