Το deal ΠΑΟΚ – Γουλβς για τον Μπονατίνι

Το deal ΠΑΟΚ – Γουλβς για τον Μπονατίνι

Σταύρος Σουντουλίδης
Το deal ΠΑΟΚ – Γουλβς για τον Μπονατίνι

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Λέο Μπονατίνι με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και υψηλή «οψιόν» αγοράς από τους «λύκους». Τι λένε στην Αγγλία για το θέμα του Βραζιλιάνου φορ.

Ο «Δικέφαλος» έχει συμφωνήσει για τον εξάμηνο δανεισμό του Λέο Μπονατίνι με τη Γουλβς, και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ζητήματα της μετακίνησης του 25χρονου επιθετικού.

Οι «ασπρόμαυροι» θα πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό, που θα αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα καλύψουν το 50% του δεύτερου εξαμήνου της φετινής χρονιάς και το υπόλοιπο θα πληρωθεί η αγγλική ομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις του Μάριο Μπράνκο επικεντρώθηκαν στη ρήτρα αγοράς, με τους Άγγλους να πληρώνουν το περασμένο καλοκαίρι κοντά στα 5.000.000 ευρώ και να αξιώνουν, αρχικά, ένα τέτοιο ποσό, το οποίο μέσα από τις συζητήσεις ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να ρίξει κάτω κι από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Τι γράφουν στην Αγγλία

O Ρομπ Ντόρσετ, δημοσιογράφος του Sky Sports, υποστηρίζει ότι οι Γουλβς εδώ και καιρό αναζητούν νέο επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Οι Γουλβς είναι πολύ κοντά στην συμφωνία για το δανεισμό του Λέο Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ. Το είχα προβλέψει. Δεν είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα σε ολόκληρο το 2018 και δεν είχε ξεκινήσει βασικός ούτε σ’ ένα παιχνίδι της Πρέμιερ για τους Γουλβς», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Όντως, την περσινή σεζόν 2017-18, ο 25χρονος Βραζιλιάνος -κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου- επιθετικός είχε μια γεμάτη σεζόν με τους «λύκους» (47 συμμετοχές) ωστόσο τα 12 γκολ τα είχε πετύχει από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017. Φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ μέτρησε 7 συμμετοχές ως αλλαγή και το μοναδικό του γκολ το πέτυχε σε ένα παιχνίδι του Λιγκ Καπ τον περασμένο Αύγουστο.

Το γεγονός αυτό επισημαίνεται και στην αναφορά της «birminghammail» στον Βραζιλιάνο επιθετικό. « Ο χρόνος συμμετοχής ήταν το πρόβλημα για τον Μπονατίνι από την στιγμή της άφιξης του διεθνή Μεξικανού επιθετικού Ραούλ Χιμένεθ. Ο Μπονατίνι δεν ξεκίνησε σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος και έκανε την τελευταία από τις επτά εμφανίσεις του ως αλλαγή στις αρχές Νοεμβρίου στην εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ. Όποτε ο Χιμένεθ έπρεπε να ξεκουραστεί, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο επέλεξε να αλλάξει το σύστημα της ομάδας και να παίξει με ένα ψευτοεννιάρι είτε επιλέγοντας τον Ιβάν Καβαλέιρο ή τον Ντιόγκο Τζότα και δεν δοκίμασε ποτέ τον Μπονατίνι».

Ο Μπονατίνι έμεινε εκτός αποστολής από το αποψινό ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και όπως μεταδίδουν από την Αγγλία αρκετά Μέσα δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα