Στην Ελλάδα ο Σικαμπάλα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στην Ελλάδα ο Σικαμπάλα

bet365

Ο Αιγύπτιος είναι στην Ελλάδα και είναι ήδη σε επαφές με τους ανθρώπους του Απόλλωνα για να βρεθεί λύση στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στην Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο Σικαμπάλα δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ο Αιγύπτιος είναι όλες αυτές τις μέρες απών χωρίς δικαιολογία με τον Απόλλωνα να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία διάθεση να λύσει το συμβόλαιό του. Αντιθέτως, έκαναν λόγο για διακοπή του, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα... χρωστάει ένα εξάμηνο παρουσίας του στην «Ελαφριά Ταξιαρχία».

Αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν θέλει ο «Σίκα» και γι' αυτό είναι στην χώρα μας τις τελευταίες ώρες ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει και που φυσικά δεν βολεύει καμία από τις δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα