Εκλεκτοί καλεσμένοι στο δεύτερο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ τον Μάρτιο (pics)

Εκλεκτοί καλεσμένοι στο δεύτερο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ τον Μάρτιο (pics)

Gazzetta team
Εκλεκτοί καλεσμένοι στο δεύτερο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ τον Μάρτιο (pics)

bet365

Η ΑΕΚ θα διοργανώσει το δεύτερο ιατρικό συνέδριο τον προσεχές Μάρτιο και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο λαμβάνοντας υπόψη τις συμμετοχές που υπάρχουν.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Έπειτα από την περσινή επιτυχία της ιατρικής ημερίδας, η ΑΕΚ διοργανώνει και φέτος το ιατρικό συνέδριο τον προσεχές Μάρτη, το οποίο μάλιστα θα έχει διάρκεια δύο ημερών και θα λάβει χώρα στις 21 και 22 Μαρτίου σε αίθουσα του ΟΑΚΑ.

Ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι πολύ μεγάλο. Οι καλεσμένοι από το εξωτερικό θα είναι εννιά και θα δώσουν το «παρών» τέσσερις σύλλογοι, ανάμεσά τους η Μπαρτσελόνα και η Μίντλεσμπρο, ενώ είναι πιθανή και η συμμετοχή του ιατρικού τιμ της Εθνικής Αγγλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρόσκληση της ΑΕΚ για παρουσία του αποδέχθηκε ο head of medical and anti-doping της UEFA, κύριος Marc Vouillamoz, ο οποίος θα είναι ο ομιλητής στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου για θέματα ντόπινγκ.

Κύριο αντικείμενο του ιατρικού συνεδρίου είναι ο τραυματισμός στον πρόσθιο χιαστό, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα