ΠΑΟΚ: Ο Μπονατίνι κερδίζει τη «μάχη» του φορ!

ΠΑΟΚ: Ο Μπονατίνι κερδίζει τη «μάχη» του φορ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Μπονατίνι κερδίζει τη «μάχη» του φορ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει καταλήξει στον 25χρονο Βραζιλιάνο φορ, που όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός, κι όχι ο Μάρκους Μπεργκ, που θα προστεθεί άμεσα στη γραμμή κρούσης του «Δικεφάλου».

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον Σέρχιο Αγκουέρο για πρώτο σκόρερ σε φοβερές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Λέο Μπονατίνι φαίνεται πως έχει κερδίσει οριστικά τη «μάχη» του αντί-Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Από τις προηγούμενες μέρες είχε διαφανεί πως οι «ασπρόμαυροι» κινούνται πως στην απόκτηση του 25χρονου σέντερ φορ των Γουλβς, αλλά πλέον φαίνεται πως η επιλογή του στόχου έχει «κλειδώσει» και ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί άμεσα προκειμένου να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση και να την ανακοινώσει σήμερα ή αύριο.

Ο Μάριο Μπράνκο, που γνωρίζει καλά τον Μπονατίνι και έκανε όλες τις επαφές το προηγούμενο διάστημα, θέλει να «τρέξει» το θέμα της απόκτησης του από την αγγλική ομάδα, με τη μορφή δανεισμού και «οψιόν» αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι από τους «λύκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα