Ο Σαββίδης ξέρει πότε να στείλει το μήνυμα… (vids)

Ο Σαββίδης ξέρει πότε να στείλει το μήνυμα… (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Σαββίδης ξέρει πότε να στείλει το μήνυμα… (vids)

bet365

Η ξεχωριστή κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να βρεθεί τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και το μήνυμα που θέλησε να στείλει με την παρουσία του, μετά το «διπλό» στην Τρίπολη.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι ένας πρόεδρος-ιδιοκτήτης ομάδας σαν όλους τους υπόλοιπους, που κατά καιρούς έχουμε συναντήσει στα μέρη μας.

Δεν υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες ομάδων του βεληνεκούς του, που θα σηκωθούν στη 1 τα μεσάνυχτα να πάνε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την αποστολή και να χαιρετήσουν ένα προς ένα όλα τα μέλη της ομάδας, μετά τη νίκη στην Τρίπολη. Ούτε πολλοί που πριν από κάθε εντός έδρας ματς θα στήνονται έξω από τα αποδυτήρια, θα χαιρετούν τους ποδοσφαιριστές και θα αποχωρούν.

Μπορεί και να είναι ο μοναδικός πρόεδρος ελληνικής ομάδας, που θα σεβαστεί και θα τηρήσει στο ακέραιο την τριετή τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα ελληνικά γήπεδα, αν και θα μπορούσε να βλέπει τα ματς του «Δικεφάλου».

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπήκε καν στο χώρο των αφίξεων, που θα μπορούσε να μπει, περίμενε έξω από την πόρτα προκαλώντας για άλλη μια φορά την έκπληξη στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν περίμεναν να τον δουν μπροστά τους.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης, ενεργεί μένοντας μακριά από όλα όσα ενδεχομένως επιβάλλει το πρωτόκολλο, πολλές φορές νιώθει ακριβώς όπως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και ενεργεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Με την στάση, την συμπεριφορά του, με τον τρόπο που κινείται, στέλνει τα δικά του μηνύματα, όπως έκανε σήμερα τα ξημερώματα με τρεις από τους ανθρώπους της ομάδας, τον αρχηγό Αντρέ Βιεϊρίνια, τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και τον αντιπρόεδρο Χρυσόστομο Γκαγκάτση. Κάτι που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα