Το νέο «όχι» του ΠΑΟΚ για Γιαννούλη

Σταύρος Σουντουλίδης
Το νέο «όχι» του ΠΑΟΚ για Γιαννούλη

bet365

Η Σαμπντόρια «χτύπησε την πόρτα» του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν αρνητικά δείχνοντας πόσο πολύ υπολογίζουν στον 23χρονο αμυντικό.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον Σέρχιο Αγκουέρο για πρώτο σκόρερ σε φοβερές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μετά τη Ρεν, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον πριν από μερικές εβδομάδες, ήρθε η Σαμπντόρια να προστεθεί στις ομάδες που όχι απλά ενδιαφέρονται για τον Ελληνα αριστεροπόδαρο αμυντικό του ΠΑΟΚ, αλλά προσφέρουν και 2,6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Όπως συνέβη και με την κρούση των Γάλλων, που έφτασαν να προσφέρουν 2,2 εκατ. ευρώ, έτσι και τώρα, οι «ασπρόμαυροι» δεν δείχνουν καμία διάθεση να παραχωρήσουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, που κάνει μια καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητο στο δεύτερο χρόνο του δανεισμού του από τον «Δικέφαλο» στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Γιαννούλης υπολογίζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η επιστροφή του στην Τούμπα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εκτός αν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα