Κυριακόπουλος: «Πλασματικό το σκορ»

Gazzetta team
Κυριακόπουλος: «Πλασματικό το σκορ»

bet365

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ χαρακτήρισε σημαντική τη συνέχεια, στην οποία πρέπει να αφοσιωθεί ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-3), μένοντας με τις καλές εντυπώσεις του πρώτου μέρους, με τον Έλληνα μπακ να στέκεται στην εμφάνιση της ομάδας του στα πρώτα 45’, χαρακτηρίζοντας «αδικαιολόγητο μπλακ άουτ» ό,τι έπαθε ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Το σκορ είναι τελείως πλασματικό. Είχαμε πολλές τελικές, χάσαμε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τον Ιγκλέσιας και τον Καλτσά, επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας στο πρώτο μέρος. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, όμως πάθαμε μπλακ άουτ αδικαιολόγητα στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να προχωρήσουμε, γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Είχαμε ένα πολύ καλό σερί, παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Στον πρώτο γύρο δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε, κάτι που κάναμε στη συνέχεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός, πιστεύω πως ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα