Γκιγιέρμε: «Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Δημήτρης Τομαράς
Γκιγιέρμε: «Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας»

bet365

Ο χαφ Γκιγιέρμε εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του σε όλες τις διοργανώσεις όπου μετέχει φέτος.
Ο Γκιγιέρμε είπε στη NOVA για:
-Το ματς στη Λιβαδειά: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας».
-Την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ λογικό στο πρώτο μας παιχνίδι μετά τις γιορτές να έχουμε λίγο χαμηλό ρυθμό, να μένουμε λίγο πίσω στη φυσική κατάσταση. Όμως, ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Ήμαστε σήμερα πανέτοιμοι να το κάνουμε και από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε λίγο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο που είναι πάρα πολύ σημαντικό».
-Το αν τους ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς το γρήγορο γκολ και την πίεση: «Πραγματικά είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Είμαστε μια μεγαλύτερη ομάδα, μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι η υψηλή πίεση, ώστε ο αντίπαλος να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να τον πιέσουμε τόσο πολύ μέχρι να μπει το γκολ. Στη συνέχεια η δουλειά μας είναι να παίξουμε καλά, όπως και κάναμε, όμως πάντα πρέπει να ξεκινάμε βάζοντας ένα γκολ. Να πιέζουμε τον αντίπαλο με τρόπο που δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Αυτή είναι πάντα η πρόθεσή μας».
-Το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Παίζουμε σε πολλές διοργανώσεις, όμως έχουμε και μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις υποχρεώσεις. Είμαστε σίγουροι πως τόσο στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και στο Europa, θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα πάμε πολύ μακριά. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και παίκτες που είναι ικανοί να ανταποκριθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα