Με Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα η ΑΕΚ στα Γιάννενα

Με Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα η ΑΕΚ στα Γιάννενα

Δημήτρης Βέργος
Με Κρίστιτσιτς και Μπακασέτα η ΑΕΚ στα Γιάννενα

bet365

Για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Επιστροφή και για τον Τάσο Μπακασέτα. Εκτός έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Το ντεμπούτο του στην αποστολή της ΑΕΚ κάνει ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς στις προπονήσεις στα Σπάτα συμπεριλήφθηκε στην 20αδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ στην αποστολή επιστρέφει και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος υπολογίζεται και πάλι έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Εκτός για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ έμεινε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος τελευταία ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Επίσης από την 20αδα απουσιάζουν οι Μοράν και Γιαννιώτας.

Το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες είναι πολύ κρίσιμο για την ΑΕΚ, η οποία εκτός από τη νίκη ψάχνει και μια πειστική εμφάνιση, έχοντας προβληματίσει πολύ με την εικόνα της, χωρίς να αλλάζει κάτι ακόμα και μετά τη διακοπή, όπως φάνηκε και στο ματς κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Φυσικά σημαντικό είναι το ματς και για τον ίδιο τον Ουζουνίδη, ο οποίος πλέον κρίνεται σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τα Γιάννενα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα