Χωρίς δύο και με τις δύο από τις τρεις μεταγραφές περιμένει Ολυμπιακό ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Χωρίς δύο και με τις δύο από τις τρεις μεταγραφές περιμένει Ολυμπιακό ο Λεβαδειακός

bet365

Με τις δύο γνωστές απουσίες αυτές των τιμωρημένων Τσαμπούρη και Μητρόπουλου και με τους Μπαλαούρου και Ανγκουά που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Λεβαδειακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται στο πρώτο παιχνίδι του 2019 ο Λεβαδειακός (Κυριακή 17:15) με τον Τζιουζέπε Σανίνο να ανακοινώνει μετά την τελευταία προπόνηση την αποστολή των Βοιωτών. Από αυτή απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Τσαμπούρης και Μητρόπουλος, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται οι δύο από τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις και συγκεκριμένα οι Μπαλαούρου και Ανγκουά.

Αναλυτικά την αποστολή του Λεβαδειακού για το ματς με τον Ολυμπιακό αποτελούν οι: Μπάλιτς, Μπαλαούρου, Κρνέτα, Ανγκουά, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Λιάγκας, Ουίντεκερ, Σαβαντόγκο, Όμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα