Με Άλτμαν και Μακέντα απέναντι στην Ξάνθη

Gazzetta team
Με Άλτμαν και Μακέντα απέναντι στην Ξάνθη

bet365

Μετά από πολύμηνη απουσία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ο Όμρι Άλτμαν επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Στους 20 του Δώνη και ο Μακέντα.

Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Δώνη ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος προπονητής πήρε στην αποστολή τον Όμρι Άλτμαν με τον Ισραηλινό να επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Στους 20 συμπεριλήφθηκε και ο Φεντερίκο Μακένα που ήταν αμφίβολος, ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι τραυματίες Καμπετσής, Οικονόμου και Κότσαρης, αλλά και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ την αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης και Βέργος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα