Επαφή με Κατράνη, πάντα στη... γωνία για Ουάρντα ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Επαφή με Κατράνη, πάντα στη... γωνία για Ουάρντα ο Ατρόμητος

bet365

Την επιστροφή του Αλέξανδρου Κατράνη εξετάζει ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να είναι σε επαφές με την πλευρά του παίκτη. Από κοντά και τις εξελίξεις με τον Ουάρντα παρακολουθούν στο «αστέρι».

Το καλοκαίρι του 2017, ο Αλέξανδρος Κατράνης μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά στον Ατρόμητο, γινόταν μεταγραφή στην Σεντ Ετιέν με τους Γάλλους να δίνουν 800.000 ευρώ στους Περιστεριώτες. Εκεί όμως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για τον νεαρό μπακ, ο οποίος πλέον είναι πιθανό να γυρίσει στο Περιστέρι.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός με συναρπαστικές αγορές

Ο Κατράνης, στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Μουσκρόν και ίσως το δεύτερο μισό να τον βρει πίσω στο Περιστέρι. Αυτό θα είχε συμβεί ήδη αν ο Γιαννούλης είχε αποχωρήσει, με τον νεαρό μπακ να είναι ο αντικαταστάτης του. Από την στιγμή που αυτό όμως δεν έγινε στον Ατρόμητο δεν βρίσκονται σε απόλυτη ανάγκη για αριστερό μπακ γι' αυτό και δεν βιάζονται με την περίπτωσή του.

Αυτό που θέλουν είναι να κάνουν το καλύτερο... deal με την Σεντ Ετιέν και δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί ως ελεύθερος κι όχι ως δανεικός. Γίνεται προσπάθεια, λοιπόν, να πάρει την ελευθέρας του από τους Γάλλους και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αν αυτό τελικά δεν φανεί πως μπορεί να γίνει, τότε και πάλι είναι πιθανό να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα, αλλά με δανεισμό για 1,5 χρόνο με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις και με Ουάρντα

Από εκεί και πέρα, στον Ατρόμητο, συνεχίζουν να κοιτάζουν και προς... Ουάρντα μεριά. Η φημολογούμενη επιστροφή του Πένδρο Ενρίκε, θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Αιγύπτιο ο οποίος πιάνει θέση ξένου κάτι που συμβαίνει και με τον Βραζιλιάνο. Εφόσον επιστρέψει, τότε θα πρέπει να αδειάσει μια θέση και ο Αιγύπτιος ίσως είναι το... εύκολο θύμα.

Σε κάθε περίπτωση, στο Περιστέρι περιμένουν στη... γωνία καθώς είναι δεδομένο το ενδιαφέρον τους, όπως σας είχαμε πει και στο παρελθόν, και γνωρίζουν πως και ο Ουάρντα εφόσον δεν έχει κάτι καλύτερο από το εξωτερικό, θέλει να επιστρέψει στον Ατρόμητο. Όπως και να έχει, η περίπτωση του «Φαραώ» ήταν και παραμένει δύσκολη, με τον Ατρόμητο να χρειάζεται να έχει υπομονή σε αυτό το θέμα και να περιμένει τις εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα