Ο Αλφόνς και η θωράκιση της άμυνας

Ο Αλφόνς και η θωράκιση της άμυνας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Αλφόνς και η θωράκιση της άμυνας

bet365

Η προσθήκη του Μιχάι Κόρχουτ είναι η μία από τις τρεις που θέλει να κάνει ο Άρης στην αμυντική γραμμή καθώς ελπίζει στην απόκτηση του Μικαέλ Αλφόνς αλλά κι ενός στόπερ.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών αλλά και για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Το πλάνο του Άρη περιλαμβάνει δύο ακόμη προσθήκες στην άμυνα. Μέσα στις επόμενες ώρες, ο Σάββας Παντελίδης θα γνωρίζει αν ο Μικαέλ Αλφόνς θα είναι η μία από αυτές.

Ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός επρόκειτο να φύγει από την Ντιζόν, αλλά η αλλαγή προπονητή περιέπλεξε την κατάσταση. Για την ακρίβεια, η ιστοσελίδα «www.maligue2.fr», σημείωσε με σημερινό (11/1) δημοσίευμά της… «ο Αλφόνς δεν κατάφερε να πείσει τον Ολιβιέ Νταλ’ Ολιό, μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ απέναντι στη Μονακό. Πιο συχνά ήταν είτε εκτός αποστολής είτε στον πάγκο. Ωστόσο, η άφιξη του Αντουάν Κομπουαρέ στον πάγκο της Ντιζόν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και ο Μικαέλ Αλφόνς να πάρει ευκαιρία παραμονής ενόψει του δεύτερου γύρου στη σεζόν».

Στον Άρη είναι γνώστες των δεδομένων και στο ενδεχόμενο που διαπιστώσουν ότι θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος, θα αποταθούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα