Χορός εκατομμυρίων γύρω από τον Ομάρ!

Χορός εκατομμυρίων γύρω από τον Ομάρ!

Δημήτρης Τομαράς
Χορός εκατομμυρίων γύρω από τον Ομάρ!

bet365

Οι ακραίοι αμυντικοί του Ολυμπιακού κάνουν... θραύση στις ευρωπαϊκές αγορές με τον Ομάρ να έχει κρούσεις με 4 και 5 εκατ. ευρώ αλλά τον Ολυμπιακό να τον αποτιμά από 8 εκατ. ευρώ και πάνω!

Είναι η χρονιά των ακραίων του Ολυμπιακού. Παίκτες με επιθετικογενή χαρακτηριστικά όπως οι Ομάρ, Κούτρης και Τσιμίκας που ξεχωρίζουν και έχουν μπει στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Ομάρ παρότι το χρονικό διάστημα που είχε πάει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Premier δεν... περπάτησε εξακολουθεί να έχει πολλούς φαν στο Νησί. Σαουθάμπτον, Έβερτον και Σέλτικ φυσικά και όχι μόνο. Ένας... χορός εκατομμυρίων για τον διεθνή Νορβηγό μπακ που έχει κρούσεις στα 4 και 5 και ίσως και λίγο παραπάνω εκατ. ευρώ. Στο Λιμάνι όμως κοστολογούν τον μπακ τους με 8 και πλέον εκατ. ευρώ με τον ίδιο τον αρχηγό των Πειραιωτών πάντως να έχει την διάθεση να τελειώσει την χρονιά στην Ελλάδα. Εφόσον όμως έρθουν πιο μεγάλες προτάσεις κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι μπορεί να συμβεί. O 27χρονος Νορβηγός με συμβόλαιο έως το 2021 έχει φέτος 21 ματς με 2 γκολ και 5 ασίστ στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα