Το μήνυμα του Πρίγιοβιτς στη Λέγκια για το μπόνους του 1 εκατ. ευρώ (pic)

Το μήνυμα του Πρίγιοβιτς στη Λέγκια για το μπόνους του 1 εκατ. ευρώ (pic)

Gazzetta team
Το μήνυμα του Πρίγιοβιτς στη Λέγκια για το μπόνους του 1 εκατ. ευρώ (pic)

bet365

Η Λέγκια Βαρσοβίας θα καρπωθεί 1 εκατομμύριο ευρώ από τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, με τον Σέρβο επιθετικό να στέλνει και το μήνυμά του στην πολωνική ομάδα.

Η Αλ Ιτιχάντ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ανακοινώνοντας την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε η μεταγραφή, το 1 εκατομμύριο ευρώ θα καταλήξει στη Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης 10% για τον Σέρβο φορ.

Μάλιστα, ο Πρίγιοβιτς είχε και ένα μήνυμα γι' αυτό προς τους οπαδούς της Λέγκια, το οποίο και μετέφερε ο Πολωνός δημοσιογράφος Πιότρ Κοζμίνσκι.

«Είναι ωραίο που από την μεταγραφή μου βοήθησα και την Λέγκια. Ξέρω ότι το κλαμπ βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και γι΄αυτό χαίρομαι περισσότερο στην παρούσα φάση καθώς μπόρεσα και βοήθησα. Χαιρετισμούς στους οπαδούς και σε όλη την Λέγκια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα