«Η Λάρισα θέλει τον Ταλέσκι» (vid)

«Η Λάρισα θέλει τον Ταλέσκι» (vid)

Γιώργος Ντυμένος
«Η Λάρισα θέλει τον Ταλέσκι» (vid)

bet365

Στη Φιλανδία ανέφεραν πως η Ελσίνσκι κινείται για τον 23χρονο γκολκίπερ της Χόνκα, όμως εκείνος είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «βυσσινί»
Ακόμη μία μεταγραφή έχει στα «σκαριά» η ΑΕΛ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρουν από χθες το βράδυ στη Φιλανδία. Οπου γίνεται λόγος για κίνηση της Λάρισας ώστε να αποκτήσει τον Νταβόρ Ταλέσκι, με αφορμή το ενδιαφέρον της Ελσίνκι για τον γκολκίπερ της Χόνκα. Ο 23χρονος πορτιέρε από την ΠΓΔΜ έκανε 12 εμφανίσεις με τον σύλλογο και τον βοήθησε ώστε να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος, κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών της Σκανδιναβικής χώρας. Ομως σημειώνουν πως την ίδια στιγμή στο «κόλπο» για χάρη του και μάλιστα γερά έχουν μπει και οι «βυσσινί», σχολιάζοντας παράλληλα την πρόθεση του παίκτη να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.
Ο Ταλέσκι ξεκίνησε την καριέρα του από την Οκτόμπρι, όμως ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μέταλουργκ της πατρίδας του, ενώ πριν μετακινηθεί στη Φιλανδία τον περασμένο Φλεβάρη βρέθηκε και στην Ποντέμπα. Αν και σχετικά νεαρός ο ύψος 1.93 πορτιέρε μετρά 60 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του και 12 σε εκείνη της Σκανδιναβίας, ενώ είναι διεθνής και με την U21 της Π.Γ.Δ.Μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα