Επιστροφή Κουλιμπαλί και Μουνιέ στην Λαμία

Επιστροφή Κουλιμπαλί και Μουνιέ στην Λαμία

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή Κουλιμπαλί και Μουνιέ στην Λαμία

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για την Λαμία έχοντας στην αποστολή μετά από καιρό τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Την Πέμπτη θα μεταβεί στην πόλη ο Γιώργος Δώνης.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο παιχνίδι για το 2019 αύριο στην Λαμία, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των 16 του Κυπέλλου. Μετά την γρίπη που... θέρισε το Κορωπί, η κατάσταση βελτιώθηκε τις τελευταίες ημέρες και στην αποστολή βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Δώνης που ήταν άρρωστοι το προηγούμενο διάστημα. Στον αντίποδα ο Γιάννης Μπουζούκης έμεινε εκτός ενώ την Πέμπτη θα ταξιδέψει για την Λαμία ο Γιώργος Δώνης, καθώς προτιμήθηκε να παραμείνει και σήμερα στην Αθήνα, ώστε να ανακτήσει δυνάμεις.

Από κει και πέρα, στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουν οι Αντονί Μουνιέ και Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Γάλλος έχει ξεπεράσει τα μυϊκά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν ενώ ο Αφρικανός μπακ θα πατήσει και πάλι χορτάρι μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάϊκος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Σερπέζης, Εμμανουηλίδης, Βέργος.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση και οικογενεικό δίτερμα, ενώ απουσίασαν οι Οικονόμου, Μπουζούκης, Καμπετσής, Θεοχάρης, Σέχου, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και αναμένεται την Παρασκευή να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Κανονικά το πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Άλτμαν, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μακέντα και θεραπεία οι Κότσαρης, Αποστολάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα