Aνακοίνωσε Γκούγκα και Αμαράλ ο Παναιτωλικός (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Aνακοίνωσε Γκούγκα και Αμαράλ ο Παναιτωλικός (pics)

bet365

Την απόκτηση των Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα για τους επόμενους έξι μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ανακοίνωσε επίσημα ο Παναιτωλικός, με τους παίκτες να φωτογραφίζονται και να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Χιρόνα – Ατλέτικο μ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Και με τη βούλα μεταγραφική ενίσχυση για τους Αγρινιώτες, με τους δυο παίκτες να καταφθάνουν την Τρίτη (08/01) στην πόλη και σήμερα να ανακοινώνονται ως δανεικοί από τους Λουζιτανούς.

Μάλιστα σταδιακά μπαίνουν και σε ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να τεθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας έξι μηνών με δικαίωμα επέκτασης. Προέρχονται από την Μπενφίκα και αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Ο Γκούγκα επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 4 και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό. Έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Αμαράλ επέλεξε τον αριθμό 15 και δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα και δεν βλέπω την ώρα να κάνω την πρώτη προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στη συνέχεια με την ομάδα».

Εξάλλου, ενδεχομένως υπάρχουν σύντομα εξελίξεις με το θέμα του Μύγα και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Πολωνία και την Γιακλέμπιε Σοσνόβιετς για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα