Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για Πρίγιοβιτς που λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ!

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για Πρίγιοβιτς που λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για Πρίγιοβιτς που λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αργά ή γρήγορα θα είναι και επίσημα παίκτης της Αλ Ιτιχάντ. Όλα δείχνουν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η συμφωνία θα επικυρωθεί.

Ο ΠΑΟΚ μάλλον θα πρέπει να ζήσει χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ έχει μπει στην τελική ευθεία της και όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα, αύριο ή μεθαύριο, θα υπάρχει οριστική συμφωνία των δύο ομάδων για την μετακίνηση του Σέρβου επιθετικού.

Η ομάδα της Τζέντα καλύπτει την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, αλλά επιμένει να το κάνει με τον δικό της τρόπο και έχει προτείνει, όπως συνέβη και στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τη Γαλατάσαραϊ, σε τέσσερις ισόποσες δόσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στη διαπραγμάτευση της με τον ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, αλλά και τη ΦΙΦΑ, που μπορεί να πάει το θέμα, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να φτάσει εκεί η υπόθεση, καθώς μπορεί να τραβήξει χρονικά, κάτι που δεν το θέλει κανείς.

Οι πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία αναφέρουν πως ο Πρίγοβιτς έχει υπογράψει, ήδη, το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ και απομένει η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για να επισημοποηθεί και να ανακοινωθεί από την ομάδα της Τζέντα.

Άλλωστε και το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το ραντεβού μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη με τον 29χρονο επιθετικό, δείχνει ότι όλοι το έχουν πάρει απόφαση και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα