Κορτ: «Μεγάλο βήμα για εμένα ο Ατρόμητος»

Κορτ: «Μεγάλο βήμα για εμένα ο Ατρόμητος»

Νίκος Μαρούδας
Κορτ: «Μεγάλο βήμα για εμένα ο Ατρόμητος»

bet365

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφή του Νταβίντ Κορτ στον Ατρόμητο. Ο Πολωνός έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες και έκανε και τις πρώτες δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του!

Τα τυπικά απομένουν ώστε ο Ντάβιντ Κορτ να γίνει κι επίσημα μέλος του Ατρομήτου. Ο Πολωνός βρέθηκε στην Ελλάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πριν ακόμα ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει την Τετάρτη. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για μένα, πράγμα που θα με βοηθήσει να φτάσω σε υψηλότερο επίπεδο. Θα τα δώσω όλα ώστε να δείξω το καλό μου πρόσωπο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα λόγια του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα