Ο ήρεμος Ουζουνίδης και το 3-4-3

Ο ήρεμος Ουζουνίδης και το 3-4-3

Γιώργος Τσακίρης
Ο ήρεμος Ουζουνίδης και το 3-4-3

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός που έβγαζε (και μετέδιδε) πολύ εκνευρισμό τέλη Νοεμβρίου με Δεκέμβριο φαίνεται διαφορετικός και η διάταξη που δουλεύει το τελευταίο διάστημα.

Είναι αλήθεια ότι στο διάστημα των άσχημων αποτελεσμάτων της ΑΕΚ, από τα τέλη Νοεμβρίου επί της ουσίας έως τη διακοπή με αποκορύφωμα το ξέσπασμα στην Πορτογαλία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανιζόταν επηρεασμένος από όλο αυτό και με αρκετά νεύρα. Έβγαινε ένας εκνευρισμός που προφανώς και επηρέαζε τον ίδιο αλλά και όλη την ομάδα, το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μετά την επιστροφή από την άδεια και όλο αυτό το διάστημα δουλειάς ο Έλληνας τεχνικός δείχνει και είναι ένας άλλος άνθρωπος. Για την ακρίβεια είναι ο Ουζουνίδης της περιόδου της προετοιμασίας και της περιόδου: Αύγουστος – Οκτώβριος.

Έχει τεράστια σημασία το συγκεκριμένο θέμα διότι αυτό υποστηρίζουν οι άνθρωποι που συνεργάζονται καθημερινά με τον τεχνικό της ΑΕΚ και όλα συνηγορούν στο ότι στα Σπάτα χαίρονται ξανά τη δουλειά, πηγαίνουν και... γουστάρουν στην προπόνηση και το κλίμα μοιάζει να αλλάζει σίγουρα προς το καλύτερο. Βέβαια στο ποδόσφαιρο ένα πράγμα μόνο μετράει και παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλα: το αποτέλεσμα. Αυτό έχουν ανάγκη στην πρωταθλήτρια για να τονωθεί και η αυτοπεποίθηση όλων και βέβαια για να εκτοξευθεί η ψυχολογία όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Η δουλειά πλέον γίνεται με πολύ όρεξη και διάθεση απ' όλους, ο Ουζουνίδης δείχνει και εκείνος να το ευχαριστιέται αφιερώνοντας πολλές ώρες δουλειάς και κυρίως είναι ήρεμος και δεν βγάζει (άρα και δεν μεταδίδει) τον εκνευρισμό που μας είχε δείξει τέλη Νοεμβρίου και έως την διακοπή με αποκορύφωμα την αποβολή του από τον πάγκο στο τελευταίο ματς για το Champions League με αντίπαλο την Μπενφίκα. Υπάρχουν και άλλα όμως πράγματα όπως η ουσιαστική δουλειά και στο κομμάτι της τακτικής.

Εννοείται πως η αγαπημένη διάταξη του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι το 4-4-1-1 και έχει καταφέρει κατά καιρούς σε ομάδες να το απογειώσει. Για ένα σύντομο διάστημα το είδαμε και στην ΑΕΚ να λειτουργεί μια χαρά: από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο. Τούτες τις μέρες όμως της διακοπής, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας και το 3-4-3. Μια διάταξη που προφανώς σκέφτεται για συγκεκριμένα ματς που θα χρειάζεται να τα δουλέψει και διαχειριστεί διαφορετικά ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του.

Προφανώς η βάση του, το αγαπημένο του 4-4-1-1 δεν αλλάζει, αλλά πλέον έχει δουλέψει αρκετά και κάτι άλλο όταν κρίνει ότι είναι αναγκαίο είτε για την έναρξη ενός αγώνα είτε όταν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στη διάρκειά του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα