Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ντουκουρέ

Δημήτρης Βέργος
Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ντουκουρέ

bet365

Στην Ισπανία βάζουν και την ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον αμυντικό χαφ της Λεβάντε, Σεΐκ Ντουκουρέ.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ, έπειτα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Νέναντ Κρστίτσιτς, επιθυμεί να κινηθεί για εξτρέμ και αμυντικό χαφ, εφόσον φυσικά βρεθεί κάτι πραγματικά ποιοτικό. Δεδομένο είναι πάντως ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει ανοικτά τα ραντάρ της τη μεταγραφική περίοδο και μέχρι τη λήξη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Super Deporte, μάλιστα, η ΑΕΚ έδειξε πρόσφατα ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό αμυντικό χαφ της Λεβάντε, Σεΐκ Ντουκουρέ. Ο 26χρονος μέσος, με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021, δεν έχει όσο χρόνο συμμετοχής επιθυμούσε τη φετινή σεζόν και ψάχνει να πάρει μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο.

Πάντως, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ντουκουρέ φέρεται να μην έχει ως προτεραιότητα τη μετακίνησή του στην Ελλάδα, με την Άστον Βίλα να έχει μπει δυνατά στο «παιχνίδι», κάνοντας μάλιστα και επαφές με τη Λεβάντε για τον δανεισμό του παίκτη. Ενδιαφέρον για τον Ντουκουρέ προκύπτει και από ισπανικές ομάδες, όπως τη Χετάφε, τη Μάλαγα και τη Ράγιο Βαγεκάνο, στις οποίες ωστόσο η Λεβάντε δεν θα επιθυμούσε να παραχωρήσει τον Ιβοριανό μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα