Πρίγιοβιτς: Η «επίθεση» των φίλων της Αλ Ιτιχάντ και το «όχι» του Γ. Σαββίδη (pics)

Πρίγιοβιτς: Η «επίθεση» των φίλων της Αλ Ιτιχάντ και το «όχι» του Γ. Σαββίδη (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Πρίγιοβιτς: Η «επίθεση» των φίλων της Αλ Ιτιχάντ και το «όχι» του Γ. Σαββίδη (pics)

bet365

Μια ανάρτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ένα σχόλιο του Σέρβου φορ του ΠΑΟΚ προκάλεσαν ποικίλων ειδών αντιδράσεις. Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη: «Μόνο στον ΠΑΟΚ»!

Ο Σέρβος επιθετικός ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τη συνόδευσε με το σχόλιο: «Beast mode on» («σε κατάσταση θηρίου») και το εικονίδιο του τίγρη, που τυγχάνει να είναι το σήμα της Αλ Ιτιχάντ, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αρχικά η ανάρτηση και το σχόλιο του Πρίγιοβιτς προκάλεσε την «αντίδραση» του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την χρησιμοποίηση του δικού ψευδώνυμου («θηρίο») που έχει το διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

«Θηρίο υπάρχει ένα και είναι μοναδικό» σχολίασε ο Πρίγιοβιτς, ενώ ο αδερφός του Βράνιες, Στόγιαν, ρώτησε τον φίλο του αν άλλαξε ομάδα. Ο 28χρονος επιθετικός του «Δικεφάλου» απάντησε με ερώτηση για το πόσο μπορεί να αξίζει η φωτογραφία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κάπου εκεί ξεκίνησε ο χαμός από εκατοντάδες μηνύματα των φίλων της Αλ Ιτιχάντ που τον καλούσαν να υπογράψει στην ομάδα τους, ενώ κάποιοι άλλοι τον καλωσόριζαν στην Σαουδική Αραβία.

Στο θέμα πήρε θέση, μέσω Instagram, και ο Γιώργος Σαββίδης ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία του Πρίγιοβιτς και γράφοντας «μόνο ΠΑΟΚ», θέλοντας να βάλει ουσιαστικά φρένο στις ορέξεις των Αράβων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα