«Όχι» του ΠΑΟΚ στα 2,2 εκατ. της Ρεν για Γιαννούλη

Gazzetta team
«Όχι» του ΠΑΟΚ στα 2,2 εκατ. της Ρεν για Γιαννούλη

bet365

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της Ρεν ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, δείχνοντας πως υπολογίζει σε αυτόν, μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Ατρόμητο. Επέστρεψε και ξαναφεύγει ο Μυστακίδης.

Ο 23χρονος (17/10/95) αριστερός μπακ των Θεσσαλονικέων, που αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του γαλλικού συλλόγου, που προσέφερε 2,2 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για τα δικαιώματά του, με τον τελευταιο να την απορρίπτει.

Η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» φαίνεται πως υπολογίζει σοβαρά στις υπηρεσίες του Έλληνα πλάγιου αμυντικού, που έχει βελτιωθεί αισθητά τον τελεταίο 1,5 χρόνο, βρίσκοντας χρόνο συμμετοχής στο Περιστέρι κι αποκτώντας σημαντικές παραστάσεις στη Super League, όπου φέτος μετράει 13 συμμετοχές και πέρυσι 27, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι.

Όπως όλα δείχνουν το πλάνο του ΠΑΟΚ περιλαμβάνε την επιστροφή του το ερχόμενο καλοκαίρι στην Τούμπα και την αξιοποίησή του, εξ ου και η άρνηση στην πρόταση της Ρεν.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Μυστακίδης ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα κι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όπου πάντως δεν θα παραμείνει, με τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο, μια ομάδα από την Ολλανδία και τη Μακάμπι Χάϊφα να «καλοκοιτάζουν» την περίπτωσή του.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 με τους «ασπρόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα