Στο αυτοοργανωμένο «δάσος των Χριστουγέννων» στην Ιερισσό ο Μπαντής (pic)

Gazzetta team
Στο αυτοοργανωμένο «δάσος των Χριστουγέννων» στην Ιερισσό ο Μπαντής (pic)

bet365

Στην Ιερισσό βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Γιώργος Μπαντής, συμμετέχοντας στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι του αυτοοργανώμενου «δάσους των Χριστουγέννων» και στέλνοντας το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης για τις γιορτές.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο τερματοφύλακας των Φθιωτών κοινοποίησε φωτογραφία από την παρουσία του το βράδυ της Παρασκευής (28/12) στην Ιερισσό και στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που ετοίμασαν οι κάτοικοι του αυτοοργανωμένου «δάσους των Χριστουγέννων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με κάλεσαν στο αυτοοργανωμένο "δάσος των Χριστουγέννων" στην Ιερισσό το απόγευμα της Παρασκευής, ώστε να "συμμετέχω" με τα παιδιά στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που είχαν ετοιμάσει.

Τους ευχαριστώ ακόμη γιατί με έκαναν να νιώσω "ντροπή" που η βοήθεια μου ήταν μόνο η παρουσία μου.

Τον τόπο μου τον αγαπώ για πολλούς λόγους, όμως ο κυριότερος είναι γιατί όταν έπρεπε να αντισταθεί αντιστάθηκε. Όταν έπρεπε να ενωθεί ενώθηκε.

Τώρα θα σκεφτείς "πάει, αυτό τώρα χάθηκε". Κι όμως δεν χάθηκε ούτε θα πάει κάτι χαμένο. Ο σπόρος μπήκε και φάνηκε την παρασκευή από το βλέμμα των παιδιών.

Πιστέψτε με πως αν ρίξουμε το νερό που πρέπει θα έρθει η ώρα όπου αυτός ο τόπος θα θερίσει συνεργασία και αλληλεγγύη και αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μια κοινωνία ανθρώπων.

Εσείς που επί σειρά ετών δίνετε ζωντάνια στα "σκοτεινά" πευκάκια είστε οι ευεργέτες του τόπου.

Θα μου πεις "κάθε χρόνο είμαστε και λιγότερα χέρια, κουραστήκαμε ". Δεν πειράζει, οι δυσκολίες το κάνουν πιο γλυκό. Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία.

Και είναι σπουδαίο και άξιο θαυμασμού να αγωνίζεσαι για τα παιδιά.

Ευεργέτες ενός τόπου δεν είναι εκείνοι που φτιάχνουν κτήρια η δρόμους, αλλά οι άνθρωποι που εμπνέουν τα παιδιά να αγωνίζονται, να συνεργάζονται, να δημιουργούν.

Είμαστε τυχεροί γιατί είχαμε, έχουμε και από ό, τι φαίνεται θα συνεχίσουμε να έχουμε. Και να θυμάστε πως τα καλύτερα μετάλλια δεν κρέμονται στον λαιμό αλλά στη ψυχή.

Μόνη λύση η αυτοοργάνωση, η αλληλεγγύη, η συνεργασία. Γιατί αν ανέβεις μόνος σου την κορυφή του βουνού δεν μπορεί κανείς να σε κατεβάσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα