Ορεξάτος και αποφασισμένος στην πρώτη του προπόνηση ο Μασούρας

Ορεξάτος και αποφασισμένος στην πρώτη του προπόνηση ο Μασούρας

Δημήτρης Τομαράς
Ορεξάτος και αποφασισμένος στην πρώτη του προπόνηση ο Μασούρας

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας μπήκε αμέσως στα... βαθιά στον Ολυμπιακό με την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη δείχνοντας ορεξάτος, ετοιμοπόλεμος και αποφασισμένος να πάρει τις ευκαιρίες του στο Λιμάνι. Τα είπε και με τον Μαρτίνς.

Ο άλλοτε άσος του Πανιωνίου πήρε μία πρώτη... γεύση από Ρέντη και Ολυμπιακό στην πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών. Ο διεθνής winger έδειχνε και ήταν πολύ ορεξάτος αλλά και αποφασισμένος να δείξει τι αξίζει αλλά και να πάρει ευκαιρίες στους Πειραιώτες για να τους βοηθήσει για την συνέχεια των υποχρεώσεών τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τον Μασούρα για την παρουσία του στην ομάδα και το τι περιμένει από εκείνον αλλά και τον... ντόπαρε ψυχολογικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα