Η «λύση» του ΟΦΗ με Μεγιάδο

Η «λύση» του ΟΦΗ με Μεγιάδο

Δημήτρης Ρούσσος
Η «λύση» του ΟΦΗ με Μεγιάδο

bet365

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στην ηβική σύμφυση, με το ιατρικό τιμ να αποφασίζει τη αντιμετώπιση του προβλήματος και τον Αργεντινό να επιστρέφει σε 20 μέρες στην ενεργό δράση, χάνοντας τα παιχνίδια με Εργοτέλη (Κύπελλο) και Ατρόμητο (Super League).

Προβληματισμό προκαλεί για ακόμα μια φορά φέτος η περίπτωση του 25χρονου χαφ, που πονάει στην ηβική σύμφυση, κοντά στους προσαγωγούς και δεν καταφέρνει να αφήσει το πρόβλημα πίσω του.

Παρότι έχει δώσει το «παρών» σε 11/17 παιχνίδια των Κρητικών φέτος, οι ενοχλήσεις που νιώθει για ακόμη μια φορά έφεραν τον Νίκο Παπαδόπουλο και την ιατρική ομάδα προ της αντιμετώπισης του θέματος, που αποφασίστηκε να είναι συντηρητική.

Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση των γιατρών των Ομιλιτών, ο Αργεντινός μέσος θα ακολουθήσει μια ειδική θεραπεία για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος.

Η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και η πρώτη εκτίμηση σχετικά με την επάνοδό του στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου είναι με την έναρξη του β' γύρου της Super League απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνει αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη θεραπεία είναι επειδή υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και θα απουσιάσει μόνο από τα ματς με Εργοτέλη και Ατρόμητο, με την ελπίδα πως στη συνέχεια θα ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα και θα είναι σε θέση να συνεισφέρει ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα