Χαλάει του Σολδάνο στον Ολυμπιακό!

Χαλάει του Σολδάνο στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Χαλάει του Σολδάνο στον Ολυμπιακό!

bet365

Η αλλαγή πλεύσης και οι χειρισμοί της Ουνιόν Σάντα Φε στις επαφές με τον Σολδάνο οδηγούν τον Ολυμπιακό στο να αφήσει την υπόθεση του Αργεντίνου επιθετικού, με τους Πειραιώτες να εκφράζουν την ενόχλησή τους!

Όπως προέκυψε από την πλευρά του Ολυμπιακού σταματούν οι συζητήσεις για τον Σολδάνο καθώς συνεχίζονται τα... παιχνίδια από την Ουνιόν Σάντα Φε και τον πρόεδρό της, Λουίς Σπαν. Από τον πειραϊκό σύλλογο επίσης διέρρεαν πως δεν προτίθενται να ασχοληθούν άλλο με την περίπτωσή του. Έχει συμβεί βέβαια και στο παρελθόν να έχουν αλλάξει τα δεδομένα μίας μεταγραφής. Στην παρούσα φάση πάντως - και με δεδομένο πως οι δύο ομάδες δεν τα είχαν βρει σε όλα - φαίνεται πως χαλάει η μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο. Οι Πειραιώτες είχαν ρίξει στο... τραπέζι ένα ποσό 1,1 με 1,2 εκατ. ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης. Η Ουνιόν είχε αρχίσει τις επαφές με μίνιμουμ 1.7 για να έπεφτε στο 1.5 και ίσως λίγο παρακάτω αλλά τελικώς οι δύο σύλλογοι δεν προκύπτει να τα βρίσκουν για τον 24χρονο άσο με ιταλικό διαβατήριο...

- Όλα τα παραπάνω συνηγορούν πως ο Σολδάνο μπορεί κάλλιστα να κλείσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα